بحث خرید اسباب بازی ایرانی و خارجی چندین مدت است که در ایران مورد بررسی قرار گرفته است و سوالات زیادی را بین مردم ایجاده کرده است. در این مطلب قصد این را نداریم که بگوییم کدام نوع از اسباب بازی بهتر است اما میخواهیم بررسی کنیم که فرهنگ استفاده از اسباب بازی در کشورهای ایرانی و خارجی چگونه است. با ما همراه باشید.
اسباب بازی در ایران
در کشور ما والدین دیدگاههای مختلفی درباره اسباب بازی دارند. گروهی از والدین اسباب بازی را یک وسیله سرگرمی میدانند و مقدار کنترل شدهای را برای فرزند خود تهیه میکنند. گروهی دیگر هم به این معتقد هستند که هرچقدر حجم عروسکها بالا برود جلوهای از والدین خوب را نزد بچه پدید میآورند. در واقع کمتر به بحث آموزشی بودن و اینکه اسباب بازی میتواند بر تربیت فرزند تاثیر بگذارد اهمیت میدهند. توصیه میشود مقالهی تاثیر شخصیت کارتونی بر کودکان را نیز در همین حوزه مطالعه بفرمایید.
اسباب بازی در خارج از ایران
بر خلاف ایران، بسیاری از کشورهای دیگر اسباب بازی را یک وسیلهای میدانند که به رشد و پرورش کودک کمک میکند. برای مثال در کشور ژاپن، صنعت اسباب بازی یک بخشی است که مورد توجه دولت قرار میگیرد تا اسباب بازیهایی متناسب با کودک و فرهنگ آن کشور ساخته شود. این بدین معناست که اسباب بازی را ابزاری آموزشی میدانند که به رشد اجتماعی و عاطفی کمک میکند.
بنابراین در کشورهای مختلف به دلیل اهمیت، نوع و فرهنگ اهمیت زیادی را برای اسباب بازی و عروسکها قائل هستند. چیزی که مهم و قابل توجه است این است که در تمامی فرهنگها و کشورها اسباب بازی از جایگاه قابل توجهی برخوردار است و حتی در برخی کشورها در مدارس نیز نحوه استفاده از اسباب بازیها تدریس میشوند. اینکه شما به عنوان والدین برای فرزند خود اسباب بازی شانسی تهیه کنید یا اسباب بازی ریز باید به این نکته توجه کنید که بتواند برای کودک شما مفید و ارزشمند باشد و بتواند به تربیت او کمک کند و رفتارها و شناختهای او را بهبود ببخشد.