خدمات اسباب بازی شانسی

چه اسباب بازی‌هایی به کودکان آسیب میزنند

اسباب ‌بازی ‌هایی که برای فرزندانمان می‌خریم ممکن است در ظاهر بی خطر به نظر برسند اما می توانند به آنها آسیب برسانند. در مقاله فواید بازی کردن برای کودکان به اهمیت بازی کردن اشاره کرده‌ایم. اما آیا خطراتی که می‌تواند منجر به اختلالات عاطفی طولانی ‌مدت شود، قابل چشم پوشی است؟ یکی از خطرات روانی بازی با اسباب بازی ها، دادن خط فکری به کودکان است. به عنوان مثال، بازی با عروسک باربی، به کودکان این تفکر را القا می کند که دختران باید لاغر باشند و همیشه آرایش کنند. به همین جهت کودکان در دوره ی رشد خود، از خوردن پرهیز می کنند تا لاغر بمانند.

بسیاری از پسران کوچک، بازی با تفنگ یا شمشیر را دوست دارند. زیرا این اسباب ‌بازی ‌ها، هیجان و قدرت را در زمان بازی القا می‌کنند. این اسباب ‌بازی ‌ها می‌توانند خشونت را با قهرمانی، تجلیل کنند و این باور را القا کنند که حذف «افراد بد» از این دنیا چیز خوبی است. این اسباب ‌بازی‌ ها می‌توانند تاثیر قابل‌توجهی بر نحوه نگرش کودک نسبت به اعمال و باورهای دیگران داشته باشند. این می تواند رفتار پرخاشگرانه و عدم همدلی نسبت به افرادی که ممکن است کمتر خوش شانس باشند را تسریع کند.

یا برای مثال، اعتیاد به بازی های کامپیوتری می تواند منجر به مشکلات بدنی، کم خوابی، تحریک پذیری و سلامت جسمانی شود. این سطح بالای تحریک ذهنی همچنین می‌تواند باعث آسیب شدید به سیستم عصبی شود، ضربان قلب را بالا ببرد و به دلیل اینکه ذهن دائما در حالت جنگ یا گریز قرار دارد، احساس اضطراب را افزایش می‌دهد. البته برعکس این مورد هم می‌تواند باشد. یعنی کودکان با اسباب بازی شانسی می‌توانند احساس راحتی بیشتری داشته باشند. به دلیل سایز کوچک و کنترل کامل کودکان بر روی آنها.

اسباب بازی خطرناک

چه اسباب بازی هایی به کودکان آسیب می زنند

اسباب بازی در رشد کودکان نقش مهمی دارند. با این حال می تواند خطرناک هم باشد. خفگی برای کودکان 3 ساله یا کمتر یک خطر است، زیرا آنها تمایل دارند اشیاء را در دهان خود قرار دهند. بنابراین مهم است که والدین اسباب ‌بازی ‌های کودکان خود را بررسی کنند و در هنگام بازی بر کودکان نظارت داشته باشند. افزودنی های شیمیایی در اسباب بازی های نامرغوب می توانند به سلامت کودکان آسیب بزنند. محققان توصیه می کنند که این مواد در اسباب بازی ها حذف شوند و با جایگزین های ایمن تولید شوند.

برای مثال از اسباب بازی های ساخته شده از پلاستیک نازک که به راحتی می شکنند، دوری کنید. همچنین از دادن اسباب بازی های دارای قطعات فلزی به کودکان نوپا و نوزادان خودداری کنید.

چگونه بهترین اسباب بازی را انتخاب کنیم

به صورت کلی نمی‌توان گفت همه‌ی اسباب بازی‌هایی که در بازار وجود دارند می‌توانند برای کودکان آسیب زننده باشند. اما نکاتی وجود دارد که شما می‌توانید هنگام خرید به آن توجه کنید تا از وقوع آسیب‌های احتمالی پیش‌گیری کنید.

  • از بازی با اسباب ‌بازی ‌های قدیمی‌ خودداری کنید، حتی از دست دوستان و خانواده. این اسباب ‌بازی ‌ها ممکن است ارزش احساسی داشته باشند و مطمئنا ارزان‌تر هستند، اما ممکن است استانداردهای ایمنی فعلی را رعایت نکنند و ممکن است آنقدر در اثر بازی فرسوده شوند که بشکنند و خطرناک باشند.
  • رنگ استفاده شده در اسباب بازی باید فاقد سرب باشد.
  • اسباب بازی‌های لیزری که چشم کودک را درگیر می‌کنند می‌توانند آسیب زننده باشند.
  • اسباب بازی‌ها می‌بایست تاییدیه مراکز مرتبط را دریافت کرده باشند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *