عواملی که بر روی بازی کودکان تاثیر میگذارند
13
ژانویه
کودکان در سنین مختلف رفتار متفاوتی نسبت به بازی کردن با اسباب بازی دارند. در این مقاله بررسی میکنیم چه عواملی باعث میشوند که کودکان رفتار متفاوتی نسبت به اسباب بازی و بازی کردن داشته باشند.
اغلب کودکان نیاز به بازی کردن با اسباب بازی دارند و محیطی که آنها زندگی میکنند تاثیر مستقیم برنحوه یادگیری آنها میگذارد. امکان فراهم کردن اسباب بازی در خانوادههایی که وضعیت مالی خوبی ندارند دشوار است و والدین سعی میکنند با روشهای سنتی با کودکان بازی و آنها را سرگرم کنند. در واقع کودک نوع دیگری را از بازی کردن یاد میگیرد که متفاوت است با آنچه که دیگر کودکان در مهدکودک یا خانه تجربه میکنند.
کودکان در سنین مختلف بازیهای خاصی را دوست دارند. مثلا فرزند شما در دبستان دوست دارد بازیهای تیمی و گروهی را تجربه کند اما در سنین ۲ تا ۳ سال بازی انفرادی و دنیای اسباب بازی خودش را ترجیح میدهد یا اینکه در دوران نوزادی دست و پا زدن برای او یک نوع بازی محسوب میشود. سن هم میتواند بر رفتار کودک در انتخاب نوع بازی تاثیر بگذارد.
معمولا پسرها در کودکی تمایل به بازیهایی دارند که فعالیت بدنی بالایی میخواهد. مثل فوتبال یا هفت سنگ و این در حالی است که دخترها در کودکی معمولا تمایل به بازیهایی را دارند که از درگیری فیزیکی کمتری برخوردار است. منظور از جنس همان نحوه بازی کردن است که تاثیر میگذارد بر بازی کردن کودکان.
نوع بازی و اسباب بازی که کودک از آن استفاده میکند در واقع میتواند به صورت غیر مستقیم بر روی هوش او تاثیر بگذارد. برای مثال بازی هایی در سبک دومینو یا خانه سازی و یا اسباب بازی ریز میتوانند بر روی هوش تاثیر بگذارند. البته که در نوع بازی کردن باید کودک را رها بگذاریم و خودش باید انتخاب کند با چه اسباب بازی میتواند سرگرم باشد.
شرکت ارشک بنیامین به عنوان یکی از بزرگترین تولید کنندگان اسباب بازی شانسی و لوازم شانسی آماده دریافت سفارش و خرید به صورت عمده در سراسر ایران میباشد.
تهران ، خیابان فدائیان ، ۵۰ متر بعد از بزرگراه آزادگان ، جنب پمپ بنزین ، خیابان اول ، خیابان زهره وند ، انتهای کوچه انقلاب ، پلاک ۲۷
فیسبوک
توئیتر
یوتیوب
تمامی حقوق این سایت محفوظ و متعلق به شرکت ارشک بنیامین می باشد.
طراحی و توسعه توسط گروه نرم افزاری وبکام