خدمات اسباب بازی شانسی

چگونه کم تحرکی در کودکان را برطرف کنیم؟

آیا می دانستید که از هر 4 کودک تنها 1 کودک 60 دقیقه در روز فعالیت بدنی دارد؟ بنابراین مهم است که والدین نسبت به ایجاد تحرک در کودکان خود، اقدام کنند. با افزایش سن، مشارکت در انواع فعالیت های بدنی به طور چشمگیری کاهش می یابد. مهم است که فعالیت بدنی بخشی منظم از زندگی خانوادگی باشد. در اینجا اطلاعاتی وجود دارد که به شما کمک می کند فرزندان خود را سالم و فعال نگه دارید.

ورزش برای سلامت و تندرستی کودکان حیاتی است. به عنوان مثال، فعالیت بدنی به ساخت و حفظ استخوان ها، ماهیچه ها و مفاصل سالم کمک می کند. این می تواند به حفظ شاخص توده بدنی سالم کمک کند و خطر ابتلا به دیابت، فشار خون بالا و بیماری قلبی را در آینده کاهش دهد. ایجاد تحرک در کودکان می تواند به افزایش کیفیت خواب، کمک کند.

فعالیت بدنی علاوه بر فوایدی که برای بدن دارد، سلامت روانی و رفتاری کودک را نیز افزایش می دهد. اشتیاق و خوش بینی کودک را افزایش می دهد و باعث افزایش عزت نفس، توجه می شود. همچنین باعث کاهش اضطراب، تنش و افسردگی می شود. همچنین زمانی که بخشی از یک ورزش سازمان یافته است، می تواند کار تیمی و دوستی را تقویت کند.

استفاده کودکان از موبایل

موبایل و کم تحرکی در کودکان

این روزها کودکان وابسته به بازی موبایلی و یا اسباب بازی‌های هوشمند هستند. کرونا و آموزش مجازی نیز این موضوع را تشدید کرد. همه‌ی ما می‌دانیم که استفاده از موبایل چه مزایایی دارد و چگونه زندگی ما را تحت تاثیر خود قرار داده است. اما کودکان به جای استفاده از موبایل در طول روز نیازدارند که بازی‌هایی را انجام دهند که تحرک بدنی آنها را تحت تاثیر قرار دهد. کودکان نیاز دارند با بازی کردن با دیگران تجربه‌های جدید کسب کنند و این تجربه با لمس کردن و انجام دادن به دست می‌آید.

از طرفی کودکان با مرور زمان علاقه خود را برای بازی با دیگران از دست می‌دهند و به نحوی وابستگی کودکان به موبایل روز به روز افزایش پیدا می‌کند. اما والدین می‌توانند نقش بسیار مهمی در جلوگیری از این اتفاق داشته باشند که در ادامه به آن خواهیم پرداخت.

کودکان در حال بازی

راهکارهای ایجاد تحرک در کودکان

با پزشک فرزندتان صحبت کنید. پزشک می تواند به کودک شما کمک کند تا بفهمد چرا فعالیت بدنی برای او مهم است. پزشک کودک شما همچنین می تواند به شما و فرزندتان کمک کند تا ورزش ها یا فعالیت هایی را که ممکن است برای کودک شما بهتر باشد را شناسایی کنید.

ورزش را جدی بگیرید. به فرزندتان کمک کنید ورزش مورد علاقه خود را پیدا کند. هر چه او از این فعالیت بیشتر لذت ببرد، احتمال ادامه آن بیشتر خواهد بود. بهتر است تمام اعضای خانواده در این ورزش مشارکت داشته باشند. مشارکت ورزشی، یک راه عالی برای گذراندن وقت با هم است.

مراقب اسباب بازی‌هایی به کودکان آسیب میزنند باید باشید. اسباب بازی هایی تهیه کنید که فعالیت را افزایش می دهد. کودکان خردسال به دسترسی آسان به توپ ها، طناب های پرش و سایر اسباب بازی های حرکتی نیاز دارند. اسباب بازی شانسی نیز می تواند به ایجاد تحرک در کودکان کمک کند.

محدودیت ها را تعیین کنید. زمان استفاده از وسایل هوشمند را محدود کنید، از جمله زمان صرف شده در تلویزیون، تبلت، رایانه و بازی های ویدیویی. از اوقات فراغت برای فعالیت های بدنی بیشتر استفاده کنید. توجه داشته باشید که در فعالیت زیاده روی نکنید. ورزش و فعالیت بدنی نباید به کودک شما آسیب برساند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *