خدمات اسباب بازی شانسی

افزایش بهره هوشی با اسباب بازی

افزایش بهره هوشی با اسباب بازی

اسباب بازی طی روند رشد کودک نقش موثری دارد. کارشناسان بر این باورند که پنج سال اول زندگی بر روی میزان تکامل و پرورش مغز و همچنین، چگونگی رشد و یادگیری کودک تاثیرگذار خواهد بود. در این میان، وسایل بازی قادر به تحریک انواع حس بینایی، شنوایی و لامسه و بعلاوه، افزایش قدرت تخیل و توسعه مهارت‌های کودک می‌باشند. بنابراین، تشویق کودکان به مناسب‌ترین وسایل بازی به بهبود هماهنگی عصب و عضلات، تقویت مهارت‌های‌ حرکتی و تسریع روند رشد و تکامل آنان کمک خواهد کرد.

نوزادان از بدو دوره جنینی شروع به بازی می‌کنند. پس از تولد، نوزادان همچنان به سبک زندگی قدیمی و بازی نیاز دارند تا مراحل رشد و تکامل خود را ساده‌تر بگذرانند. به طور کلی، کودکان عاشق بازی کردن هستند. و بازی کردن بدون وسایل بازی تقریباً میسر نیست. به والدین‌ها توصیه شده است که اسباب بازی صدادار در اختیار نوزاد قرار بدهند. وسایل بازی صدادار شامل جغجغه، جعبه موسیقی و عروسک‌ فشاری سخنگو از طریق حس شنوایی به رشد و تکامل فرآیندهای فکری و بعلاوه، تقویت مهارت‌های زبانی کمک می‌کنند.

میزان استفاده از بازی‌های آنلاین

بازی با اسباب بازی از مهم‌ترین راه‌های بالا بردن بهره هوشی کودکان به شمار می‌رود. برخی انواع وسایل بازی اعم از اکشن فیگور، بازی‌ فکری، پازل، کار دستی و لگو برای رشد و تکامل کودکان ضروری هستند. با این حال، اسباب بازی‌هایی مانند اسباب بازی شانسی فرصتی برای کودکان فراهم آورده تا بتوانند مهارت‌های جدیدی یاد بگیرند. اسباب بازی در کنار آجرهای بهم پیوسته یا اصطلاحاً، لگو به اکتشاف و توسعه آگاهی فضایی کودکان و در نتیجه، افزایش هوش فضایی آنان کمک موثری خواهد کرد.

آگاهی فضایی امکان شناخت محیط پیرامون و بعلاوه، اشیای اطراف را برای کودکان فراهم می‌آورد. در این راستا، هوش فضایی به توانایی کودک در تجسم و تصور تصاویر ذهنی اطلاق می‌گردد. از این رو، بازی ساختنی و لگو فرصتی را برای به کارگیری هوش فضایی در راستای چینش افقی و عمودی آجرها و بلوک‌ها ایجاد می‌کند. مطالعات اخیر نشان داده است که توسعه ادراک فضایی به یادگیری علوم، فناوری، ریاضیات و مهندسی در آینده کمک خواهد کرد. علاوه بر این، تقویت هوش فضایی تاثیر بسزایی بر توانایی کودکان در حل مسائل ریاضی دوره ابتدایی دارد.

محبوبیت اسباب بازی‌های بالا بردن هوش​

محبوبیت اسباب بازی‌های بالا بردن هوش

صنعت اسباب بازی توانسته است انواع متعددی از وسایل بازی را ارائه بدهد. واقعیت این است که هیچکدام از وسایل بازی معجزه نخواهند کرد. با این حال، برخی از انواع وسایل بازی قادرند مهارت ارتباطی و کلامی، حرکتی و هوش هیجانی را ارتقاء بدهند. به عنوان مثال، انداختن، گرفتن یا قل دادن توپ به راحتی مهارت حرکتی را توسعه داده و هماهنگی چشم و دست را افزایش می‌دهد. در این راستا، پازل و لگو توانایی کودک را برای قدرت حل مسئله و بعلاوه، هماهنگی چشم و دست بهبود می‌بخشد.

اسباب بازی در سبک نقش آفرینی به کودکان کمک کرده تا دنیای بزرگ‌ترها را کشف کنند. ممکن است کودکان در نقش پدر و مادر، پزشک و پرستار یا بازیکن ورزشی از رفتارها تقلید کنند و یاد بگیرند چطور باید در دنیای واقعی عملکرد نشان بدهند. بروز احساسات و مراقبت از اشیاء و افراد مورد علاقه بعضاً به رشد عاطفی و اجتماعی کودکان نیز کمک می‌کند.

بازی تقویت هوش برای کودکان

بازی تقویت هوش برای کودکان

اسباب بازی برای تقویت هوش کودکان حتماً نباید الکترونیکی، هوشمند و یا گرانقیمت باشد. برخی انواع وسایل بازی در عین سادگی قادرند کنجکاوی فرزندانتان را برانگیزانند. برخی انواع وسایل بازی فکری عبارتند از:

جورچین چوبی و لگو

جورچین چوبی و لگو فرصتی را برای بازی ساختمانی فراهم می‌کنند. در واقع، این بازی‌ها قادر به توسعه مهارت‌های حل مسئله، ریاضیات و مهندسی در کودکان نوپا می‌باشند. در حالی که تقویت و توسعه مهارت‌های مذکور به رشد و تکامل تفکر انتقادی در کودکان کمک خواهد کرد.

توپ و دوچرخه

توپ و دوچرخه از دیگر انواع اسباب بازی محبوب برای کودکان نوپا محسوب می‌گردد. توپ و دوچرخه اوقات فراغت خوبی را برای فعالیت بدنی فراهم می‌آورد. علاوه بر این، کودکان حین بازی با توپ و دوچرخه یاد می‌گیرند که چطور با دیگران تعامل داشته باشند، نوبت خود و سایرین را رعایت کنند و با همدیگر بازی کنند. در حقیقت، بازی با توپ و دوچرخه به تقویت مهارت‌های هوش هیجانی و در نتیجه، ایجاد روابط بهتر کمک می‌کند.

در پست وابستگی کودکان به بازی های آنلاین به این موضوع اشاره کردیم که اسباب بازی چه تاثیری مثبتی دارد اما اسباب بازی به تنهایی کافی نیست. و وسایل بازی چیزی فراتر از یک وسیله هستند. در واقع، والدین باید طوری وسایل بازی را به کار بگیرند تا به قدر کافی بر روی رشد و تکامل کودکان موثر باشند. به تنهایی بازی کردن با وسایل بازی هیچوقت به اندازه کافی موثر نبوده است. والدین‌ها باید در پروسه بازی کردن با کودکان همراه شوند. زیرا تعامل کودک با دیگران در طول پروسه بازی کردن امری مهم شمرده می‌شود.

با این حال، به خاطر داشته باشید که انتخاب اسباب بازی باید بنا بر سن، میزان ایمنی و تاثیر آن بر روی رشد ذهنی و جسمی کودک صورت بپذیرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *