خدمات اسباب بازی شانسی

چرا برخی کودکان تمایلی به اسباب بازی ندارند؟

بازی نکردن کودکان با اسباب بازی یک اتفاق بسیار رایج در بین کودکان است. معمولا والدین هزینه می‌کنند تا کودک آنها با اسباب بازی بازی کند تا علاوه بر سرگرمی از فواید اسباب بازی بر روی کودکان نیز بهره ببرند. اما همیشه این اتفاق رخ نمیدهد و در این مطلب بررسی میکنیم چرا این اتفاق رخ میدهد.

دلایل بازی نکردن کودک با اسباب بازی

اغلب اوقات، فرزندان ما به جای داشتن انتخاب های خیلی کم، انتخاب های زیادی برای بازی دارند. داشتن انتخاب زیاد برای بازی در کودکان می‌تواند سخت باشد و در واقع باعث میشود که آنها کمتر بازی کنند زیرا برای شروع باید تصمیمات زیادی بگیرند که کدام اسباب بازی را انتخاب کنند. معمولا انتخاب های کمتر می‌تواند گزینه بهتری برای کودکان باشد.

دلایل بازی نکردن کودکان با اسباب بازی

درک نشدن از سوی والدین

رها کردن کودک در میان اسباب بازی‌ها کار اشتباهی است. کودکان نیاز دارند که اسباب بازی داشته باشند اما دائما با این وسایل بازی کردن حس بازی کردن با والدین را منتقل نمیکنند. در واقع والدین میتوانند با بازی کردن با کودکان به رشد عاطفی و احساسی آنها کمک کنند. مدل های مختلف اسباب بازی مثل اسباب بازی شانسی یا قهرمان‌های دنیای فیلم و سریال نمیتواند جایگزین والدین برای بازی کردن باشند.

قدرت تخیل آنها پایین است

انسان در کودکی بیشتر از هر سنی قوه‌ی تخیل دارد. در واقع کودکان با شنیدن داستان‌ها از سوی والدین و برنامه‌هایی که تماشا میکنند قوه‌ی تخیلشان افزایش پیدا میکند. کودک شما همچون هر کودک دیگری ذاتاً خلاق است، ولی شاید نداند که از کجا باید شروع کند. در واقع والدین میتوانید با صحبت کردن و داستان خوانی به افزایش این حس کمک زیادی به کودکان کنند و افزایش قدرت تخیل در بازی کردن با اسباب بازی کمک بزرگی میکند.

جدی نگرفتن این موضوع از سوی والدین کار درستی نیست و میتواند عواقب زیادی در آینده و پرورش کودک بگذارد. در صورت تدوام این موضوع توصیه می‌شود با یک مشاور در حوزه پرورش کودکان صحبت کنید.

برای تشویق کودکان به بازی کردن می‌توانید از روش های مختلفی استفاده کنید. یکی از روش‌های موثر، ساخت کاردستی جذاب و متنوع با کودکان است. بازی با کاردستی ممکن است برای کودکان جذابیت داشته باشند، مانند ساخت فرفره، عروسک کاغذی، نقاشی روی سنگ و غیره. همچنین، انتخاب بازی‌هایی که به سطح سنی و علاقه مندی های کودکان می‌خورد، می‌تواند کمک کننده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *